Trimsalon Walbroek

hond-5

Gestart in 2017

Trimsalon Walbroek is een jonge, frisse moderne salon, gevestigd aan de Heumenseweg 83 A te Alverna (Wijchen). Kwaliteit, netheid en vooral het welzijn van uw viervoeter staan bij ons hoog in het vaandel. Walbroek is opgericht door eigenaresse Ivonne Walraven: "van jongs af aan houd ik enorm van dieren. Na onze verhuizing hebben we eindelijk een prachtige locatie met werkruimte om mijn droom in vervulling te laten gaan; het dagelijks werken met huisdieren!" Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) te Bunnik. Onderdeel van deze opleiding is een intensieve stage periode bij een ervaren collega.

Daarnaast heb ik nog enkele specialisatie cursussen, trainingen en workshops gevolgd waarbij ik de benodigde ervaring heb opgedaan. Nu en in de toekomst zal ik continu aandacht blijven schenken aan zelfontwikkeling door het volgen van cursussen en workshops. Belangrijk om bij te blijven bij de laatste behandeltechnieken en ontwikkelingen. De Salon is ingericht met volledig nieuwe en moderne apparatuur. Wij heten u en uw hond van harte welkom in onze salon.

Vele behandelingen mogelijk

Afhankelijk van de hond zijn er verschillende behandelingen:
plukken - effileren, uitdunnen - knippen, scheren - ontwollen -was/blaas techniek. Bij een volledige trimbeurt word de hond gewassen met een op de vacht afgestemde shampoo, de nagels
mits nodig geknipt. Verder kan men de hond ook alleen voor een wasbeurt brengen.

Puppy gewenning
Socialisatie voor een pup is erg belangrijk daar hoort een bezoekje aan
de trimsalon ook bij. Uw pup is van harte welkom voor een kennismaking en puppy trim (vraag naar de voorwaarden)

Schermafbeelding 2020-02-17 om 10.41.43